Om oss

Optimal Ren Miljö!
- mer än bara en städfirma!

Vi strävar efter att leva upp till vårt namn, att ge dig som kund en miljöupplevelse utöver det vanliga. Vi vill förbättra din arbetsdag och syftet med det är att ni som kund skall kunna lägga fokus på det ni gör bäst - business.

Har ni behov av många olika tjänster? Gör det enkelt för dig och samla allt under en leverantör. Det kan gälla behov på ditt företag, ditt kontor, lager eller ditt hem. Det kan också gälla dina möbler, gardiner, fönster, ditt golv, eller till och med dina skjortor!

Optimal Ren Miljö har en hel bunt med tjänster ni kan dra nytta av. Vi vill förbättra miljön och samtidigt förbättra din vardag. Vi har mer än 35 år i branschen. Ni som kund erbjuds högklass på personlig service genom att vi är tillgängliga och lyhörda för dina behov.

Vi värderar våra kunder mycket högt och är mån om att de får vad de betalar för. Och vi skräddarsyr erbjudande på våra tjänster efter dina behov som kund. Vi har en gammal och trogen kundkrets som valt att få en bättre vardag tillsammans med en ren miljö. Vi vill att du också ska få det!

Så varför inte kontakta oss och se hur vi tillsammans kan ge dig en bättre vardag!