Optimal Ren Miljö AB, ett servicebolag, nu också med lättare fastighetsservice!

Hur ser det ut runt dina fastigheter eller i era trapphus? Vi hjälper er gärna med att hålla rent och snyggt runtom och inne i era fastigheter. Allt för att ni ska se bra ut som fastighetsbolag. Det ger alltid ett gott intryck av er som fastighetsvärd att det är rent och fräscht utanför era fastigheter.

Tveka inte att höra av er till oss på 031-15 00 18, eller maila till info@optimalrenmiljo.se för kontakt och kostnadsförslag. Vi är företaget med närhet och personlig service. Vi ses snart vid en fastighet nära dig!

Nu har vi fått vår första bil för ändamålet att ge fastighetsägarna i Göteborg med omnejd en ren miljö runt sina fastigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *