Jobba hos oss

Jobba hos oss

Här kan du söka våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.
Vi växer ständigt och är alltid på jakt efter duktiga medarbetare.

Just nu söker vi en erfaren och duktig: ARBETSLEDARE

Vi söker dig som är glad och positiv och har hög arbetsmoral och har ett par års erfarenhet av att leda andra i arbete. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet och då gärna av lokalvård. Vi tror att du är en ansvarsfull person som kan planera bra och jobba effektivt. Är van att resa och kan planera din arbetsdag självständigt. Vi tror att du är en duktig lyssnare som kan ta och följa anvisningar. Att vara arbetsledare innebär mycket frihet under ansvar. Du bör vara stresstålig och kunna prestera under stress.

Du behöver ha bra social kompetens och kunna vara rättfram och tydlig i ditt sätt att leda. Vi ser också att du tycker om ditt jobb och har en arbetsglädje som smittar av sig på andra.

Krav: Körkort B, talar och skriver flytande svenska, gymnasieutbildning. 

Nu söker vi erfaren: FÖNSTERPUTSARE

Vi söker dig som är glad och positiv och har hög arbetsmoral och har ett par års erfarenhet av fönsterputs. Vi ser gärna att du också kan arbeta med annat inom företaget då fönsterputsen går in i lågsäsong. Vi tror att du är en ansvarsfull person som kan planera bra och jobba effektivt.

Krav: Körkort B, talar svenska flytande.

Vi söker också erfaren: LOKALVÅRDARE

Vi söker dig med hög arbetsmoral och god fysik. Vi ser att du är glad och positiv och tycker om att arbeta. Du sprider en positiv anda runt dina arbetskamrater och du är en teamplayer.

Krav: Körkort B, talar svenska flytande.

Varmt välkommen med din ansökan!