Optimal Ren Miljö AB, ett servicebolag, nu också med lättare fastighetsservice!

Hur ser det ut runt dina fastigheter eller i era trapphus? Vi hjälper er gärna med att hålla det rent och fint runt era fastigheter. Vi kan även hjälpa er med att ta hand om era grönområden som att klippa gräset, trimma och rensa upp löv runtom er fastighet. Allt för att ni ska se bra ut som fastighetsbolag. Det ger alltid ett gott intryck av er som fastighetsvärd att det är rent och fräscht utanför era fastigheter.

Tveka inte att höra av er till oss på 031-15 00 18, eller maila till info@optimalrenmiljo.se för kontakt och kostnadsförslag. Vi är företaget med närhet och personlig service. Vi ses snart vid en fastighet nära dig!

Nu har vi fått vår första bil för ändamålet att ge fastighetsägarna i Göteborg med omnejd en ren miljö runt sina fastigheter.
Nu har vi fått vår första bil för ändamålet att ge fastighetsägarna i Göteborg med omnejd en ren miljö runt sina fastigheter.

Optimal Ren Miljö skurar rent, igen!

Behöver du få rent ditt lagergolv eller det stora garaget i fastigheten eller kanske din butik? Vi på Optimal Ren Miljö AB har maskinerna för jobbet!

Vare sig ni behöver få bort damm innan ett golv skall dammbindas, eller kanske lyfta ett sten/terrazzo golv till nya höjder så har vi lösningen. Vi arbetar med Kärchers professionella maskiner som är effektiva och miljövänliga.

Har ni behov av något av ovanstående så tveka inte att kontakta oss för kostnadsförslag. Välkommen med er förfrågan till: info@optimalrenmiljo.se

Skurning av nybyggt garage innan en dammbindning skall göras.

Optimal Ren Miljö rengör och sanerar byggmaskiner för bättre arbetsmiljö

Visste du att vi på Optimal Ren Miljö rengör och sanerar stoftavskiljare och luftrenare mm åt flera stora uthyrningsfirmor i Sverige? Inte? Detta har vi arbetat med i över 7 år. Och idag kan vi vår sak.

Behöver ni se över er maskinpark och vill förlänga livet på era byggdammsugare och luftrenare? Kontakta oss så tittar vi gärna på hur vi kan hjälpa er.

Kontakta Simon Jacobsson på nummer 0728 – 33 55 45 eller via epost: simon@optimalrenmiljo.se

En liten mängd av alla dem maskiner vi rengör varje vecka som står redo för att levereras till kund.

Golvrenovering i Orrekulla

Optimal Ren Miljö fick möjlighet att höja miljön i lokal i Orrekulla. Vi fick renovera ca 500kvm linoleum matta och lyfta den till nya höjder. Funderar du på att fräscha upp din linoleum matta? Kontakta Simon Jacobsson för mer information.

Mobil: 0728-33 55 45
E-post: simon@optimalrenmiljo.se

Före.
Efter.

Ny hemsida

Ny design anpassad för mobiler, surfplattor och datorer.